Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skupický HalóList č.2

8. 12. 2010

 

Milí skupičtí občané,
tak nám vesnička zapadla sněhem a Vy určitě doma nemáte co na práci  a tak Vás
srdečně zveme na    
Slavnostní otevření obecní místnosti
(hasičské klubovny) „U Hrstků“ v sobotu 11. 12. od 17 hod.
spojené s výstavou historických i současných fotografií obce.
Přijďte si sousedsky poklábosit a něco dobrého zobnout či lahodného popít. 
 
Skupický dotazník
Z celkem 60 rozdaných dotazníků spokojenosti občanů se nám vrátilo 35 dotazníků. Získané informace jsou velmi zajímavé a staly se podkladem pro návrh do obecního rozpočtu. Všem, kteří jste dotazník vyplnili a odevzdali, děkujeme. Podrobné zpracování dotazníků přinese další vydání HalóListu. Pro nedočkavé skupické domorodce zatím tato informace – nejvíce hlasů jste přiřadili těmto kategoriím (řazeno podle počtu hlasů): řešení problému s kanalizací, chybějící místo k setkávání v obci, ekologické nakládání zejména s bioodpadem, potřeba čistoty a pořádku ve vsi, rozšíření hřiště o prvky pro větší děti a dospělé.
Brigáda
Věříme, že jste si všimli a ocenili podzimní úklid obce. 13. 11. se sešlo 15 mužů a žen, aby společně odpracovali 67 hod. při čistění obrubníků, hrabání a odvozu listí, dosekání trávy na okrajích palouků a ostříhání některých keřů. Všichni pracanti věnovali proplacené finance za brigádu do fondu.
Zastávka
V reakci na Vaše stížnosti na nedostatečnou funkci autobusové zastávky vznikl návrh na dostavbu boční strany – zřejmě se do kovového rámu osadí průhledný díl makrolonu.
Výzva
Laskavě žádáme o další shromažďování papíru. Nastřádaný papír (noviny, časopisy a letáky převázané provázkem), prosím, přineste k obecní místnosti „U Hrstků“ 13. 12. po 16. hod. Nemůžete-li papír vlastními silami dopravit, máte možnost si domluvit na tel. 731 586 556 (M. Švadlenková) nebo osobně odvoz.
Peníze utržené za sběr budou věnovány na obecní aktivity, děkujeme.
Vánoce
Milí obyvatelé Skupic a okolí, rádi bychom se 23. 12. v 18 hod. setkali pod rozsvíceným vánoční stromečkem na návsi k vzájemnému popřání, punči a koledě.
A jestli se naše mrňátka naučí písničku, tak Vám ji zazpívají….
 
Krásné zasněžené dny, Martina Švadlenková